IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 
 

SKEDENJ

Kdo smo?

 

Sem Nina in bom več kot srečna, če bom z vami lahko delila vse lepe trenutke radosti in veselja pri načrtovanju vašega posebnega dogodka.

Strast do organizacije dogodkov sem občutila že v gimnazijskih letih in vse od takrat do danes sem razširila in obogatila svoje znanje. Spoznala sem, da kakršenkoli dogodek nosi s sabo svoje vznemirjenje in kompleksnost. Izkazalo se je, da je najprej potrebna dobra ideja in veliko želje, da jo izpeljemo kar najbolj vestno in natančno. Takšna sem tudi po naravi – polna idej z željo, da jih izpolnim na najbolj eleganten način z veliko občutka za estetiko.

V življenju mi veliko pomeni, da so stvari stilsko dovršene in predvsem, da je s končnim delom zadovoljen naročnik.

Kot organizatorka vam bom vseskozi na razpolago s svojimi izkušnjami in znanjem do zadnje najmanjše podrobnosti in skupaj bomo ustvarili izjemen in edinstven dogodek ali še bolj unikatno poroko.

Nina-Pavec-2-skedenj

 

KONTAKT SKEDENJ

Pišite nam

 
00386 70 730 540
Kontakt skedenj – Nina
info@skedenj.si

Skedenj d.o.o. | Matična: 7280629000 | Davčna: SI78258090

 

KJE SMO?

Travniki, polja, gore,...

 
Skedenj se nahaja na samotnem polju v objemu gora, kjer se lahko sprostite in prepustite brezskrbnim trnutkom.
Želite nekaj posebnega in očarati povabljene? Potem je zabava ali dogodek v našem skednju kot nalašč za vas, vaše prijatelje ali poslovne partnerje.
Našli ga boste v kraju Vopovlje. Natančneje ob regionalni cesti Brnik – Mengeš v neposredni bližini letališča Jožeta Pučnika.

Na vašo željo lahko uredimo tudi prenočišča v bližnjem hotelu.